ANGEL GROUP X FESTIVAL SUNNAH 5.0

Syukur pada Allah, alhamdulillah Festival Sunnah yang diadakan di Alor Setar, Kedah berjalan dengan lancar selama 3 hari 2 malam. Terima kasih diucapkan kepada semua yang terlibat, meluangkan masa dan mengerah tenaga. Sukarelawan dari Admin AG & team dibawah AG, yang banyak membantu dari pagi sehingga malam.

 

Dengan kelancaran Festival Sunnah 5.0 ini dapat memberi impak yang besar terhadap AG. Mendapat ilmu agama yang luas dengan kehadiran ulama-ulama besar dari serata dunia, tok guru serta orang-orang berpangkat, berkumpul di Stadium Sultan Abdul Halim. Disokong juga oleh YAB Dato’ Seri Haji Muhammad Sanusi bin Md Nor dan Tok Puan Hajjah Jusmalailani binti Jusoh, isteri YAB Menteri Besar Kedah.

 

Pengalaman yang pertama dan tidak akan dilupakan oleh kami dari Angel Group. Malam Kemuncak Festival Sunnah 5.0 sungguh menakjubkan. Program yang dijalankan disana ialah Silat, pertandingan Qasidah, memanah, berkuda, persembahan tarian tradisional cina & lain-lain.

 

Terima kasih kerana menjemput AG sebagai penaja utama & memberi peluang kepada kami membuka booth di Festival Sunnah 5.0. Lepaskanlah rindu kepada Rasulullah kita. Semoga Allah pilih lagi untuk majlis seterusnya.

 

Watch full video here (TikTok)
Watch full video here (Instagram)
Watch full video here (Facebook)

 

»»»»»»»»»»»»»»»»

 

Belum ada account di QM? Jom cuba dulu buka sebab

It’s FREE! It’s FREE! It’s FREE! 😍

<TEKAN SINI UNTUK BUKA ACCOUNT DI QM>

Contact coach DEKAT SINI untuk dapat personal/group coaching secara PERCUMA

You may also like

Leave a comment

Open chat
Hello 👋 Chat with me!