OPENING CEREMONY ANGEL GROUP CORPORATE CENTER

 

Syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah dan kurnia Allah SWT, pada hari bahagia ini kita boleh share dengan semua Consultants Angel Group atas penyerahan kunci kepada Founder Angel Group Rukhaidah Abd Karim bersama dengan team facee Angel Group yang hadir semalam Mohamad Faidzal Ali, Ibnu Qais, Asman Saidi, Andy Haris.

 

Terima kasih Tuan Shafri Kadir, kerana telah bertungkus lumus menyiapkan Angel Group Centre bersama dengan Tuan Fadzlon Ali dan Puan Liana Sofea.

 

Tanpa semua Speaker hebat, Facee, Admin, dan terutamanya Consultants yang the best, Angel Group tak akan berada di tahap sekarang.

 

Selama 2 tahun Puan Aida dan Staff bekerja dari rumah, kini kami telah berpindah ke Office yang bertempat di Conezion Putrajaya berdekatan dengan Ioi City Mall. Kini dengan fasiliti yang disediakan oleh Angel Group, kesemua 4560 Consultants di bawah AG boleh menggunakan ia secara percuma.

 

Dengan pembukaan Centre Angel Group yang baru, kami berharap semua Consultants dapat menyebarkan lebih banyak kebaikan tentang QM. Target kita ialah 3 billion sales untuk tahun ini dan 6 Billion sales 2023, semoga kita semua dapat capai target dan semoga kita Kaya 2 Dunia.

 

Amin amin.

 

Terima kasih semua.

 

Thanks for reading this writing. InsyaAllah jumpa anda lagi di next sharing

 

»»»»»»»»»»»»»»»»

 

Jadi, tunggu apa lagi? Jom cuba dulu buka 1 account di QM.

It’s FREE! It’s FREE! It’s FREE!

<TEKAN SINI UNTUK BUKA ACCOUNT DI QM>

Contact coach DEKAT SINI untuk dapat personal/group coaching secara PERCUMA

You may also like

Leave a comment

Open chat
Hello 👋 Chat with me!